Kärt(?) barn har många namn!

This post is about how our local politicians try to decide in big issues without asking the voters first. At FärgaregårdsAnna you can read more (in swedish) and see drawings in this subject.

FärgaregårdsAnna under kategorin Trosa Förbifart/Infart Västra under kategorin Trosa Förbifart/Infart Västra kan ni läsa massor av inlägg och information, titta på teckningar och klicka er vidare på intressanta länkar, som handlar om Trosa förbifart, som nu i senaste ÖP-publiceringen helt plötsligt har bytt namn till Infart Västra. Den har också i vissa sammanhang tidigare gått under namnet förbiled Hunga.

Tekniken med namnbyten för att dölja tidigare negativ kritik brukar annars telefonförsäljarskojarbolag och livsmedelsbutiker syssla med. Men här kör alltså kommunen med den tekniken.

Politikerna har fått för sig att bestämma denna jättelika vägdragning som kommer att bullerstöra och klyva hela Hungaskogen helt på egen hand utan någon som helst tanke på att fråga invånarna närmare vad de tycker om skogsskövling och kraftigt minskade naturliga strövområden. För att inte tala om det liv, som nu djuren lever i den skogen. De lär inte få något alls att säga till om.

Surfa in på kategorilänken på FärgaregårdsAnna och uppdatera ert informationslager i denna ödesfråga för kommunen. Ska vi förvandla oss helt och hållet till en betongförort eller ska vi värna vår närnatur, som i hundratals år attraherat nästan samtliga boende och besökande i kommunen?

Anna

Här kommer ett teckningsexempel ur 2014 års skörd.

 

 

Vad säger du om detta?/What do you think about this?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s